***

   
За мову*

  Тож іноземною, там в Україні, володіє  мовою увесь народ, і щонайменше однією.
  Тай ще як добре володіють всі! І словом володіють і письмом. Ще й набагато
  краще, ніж своєю.

                Як плили*

  Пливуть два кума через річку. Зосталося  їм метрів п`ять до берега достатись.
  Кум каже куму:- Усе, я зараз потону! Давайте куме вже назад вертатись!-
 
                Про Киевскую Русь*

  -Мамо!  А що, було таке як Київськая Русь? І  наші пращури отам жили? –
  -Було!- - Так що, ми, мамцю, москалі? – Та, синку, ні. То москалі тоді були
   хохли!-


Рецензии