Ти для мене як З рка
Для мене є ти.
Між нами Кохання
Та шлях до мети.
Нехай тільки Щастя
Між нами пребуде.
Браслет на зап'ястя
Та у ніч поцелуї.
Відкрию я Сердце
Для тебе, мілий мій.
Нікуди не дітися
Від лагідних слів.
15.05.2018 г.
Свидетельство о публикации №118051505134