За обр ями

Я тебе чекаю
Щоб поцiлувати.
До тебе торкаюсь
Лагiдно губами.

Там де ти, там я
Та зірка північна.
Та між нами нехай
Не буде протиріччя.

Там за обріями сине небо
І зорі, і роси.
Поринаєм в небуття -
Ми же вже дорослі.
                15.05.2018 г.


Рецензии