9-Майдиз

 Игитар, гъалибвал къачур
Чи арада хьуй лугьуз
Шикилар кьада мад вине
9-майдин юкъуз

 Аскерди чан гана къачур
Зурба гъалибвал!
 Уьмуь вилик  тухуз чирай
Буба гъалибвал!

Фидач чин рик1елай
Са касни гьич къе
Къекъведа парадда
Аваз къуьн-къуьне

 Буржлу я куьн вилик аямдин чи халкь
Чин къизилдин Аскер!
Тур чин кьил вине!


Рецензии