***

               
 Про рыбку*

   Поймал матросик золотую рыбку. – Ну,отпусти, желание исполню без обмана!-
  - Да мне зачем! Исполни лучше первое желание с утра  боцмаАна.
   Наутро боцман, вышедши на бак: - Ну, блин! Погодка! Класс, однако!
  Погодка прямо блеск, поет и шепчет. Эх, и  якорь мине в сраку!-

                Про вола*

  Було. Кум з кумом в двох пішли вола забити.
  Один вола того тримає, а другий б`є кувалдою того аж проміж рОги.
  Б`є, б`є, а він стоїть собі, живий та ситий.
  Аж каже кум: - Ще вдариш раз мені по голові, тобі я повикручую всі ноги!-


Рецензии