Про заначку
в моїй сивій голові
забувати став частенько
і дивуюся собі.
Заховав від жінки
кудись "четвертинку"
не можу згадати
спитаю мабуть жінку.
Бо вона у мене
все на світі знає
що чоловік від неї
де і як ховає.
Свидетельство о публикации №118051407705