***

               
Про шимпанзе*

   Когда малыш родился шимпанзе у молодых, так огорчился старый обезьян:
   -Ну что за страшный идиот!-
   Его тут успокоила жена: - Они всегда сперва похожи на людей, но подрастет и
  это все пройдет!-

                Про студентов*

  -Микола, а чому у Вишах студентів більшість все ж дівчаток, та такі усі
   гарненькі, та хороші…?-
  -Тому, що в хлопців за навчання нема того,чим професурі заплатити, та й ще немає
   таких грошей!-

                За ситуацію*

  -У нас така вже склалась ситуація в країні, що як запалиш сірника, то все
  взлетить!-
  -Ти шо,Миколо, переляканий? Ти кинь оті чорні думки. Сірник у жопі не горить!-


Рецензии