Трембита
Затрембітаю в трембіту
На смерек потоки.
Чорним полум’ям горіти
Їм ще роки й роки.
А горіти – не чадіти
Тим гіркущим гаром,
А горіти – пломеніти,
Розростатись жаром.
Розростатись живним жаром,
На горах палати,
Проростати в чорні хмари
Квітом непожатим.
Серпень 1996
Свидетельство о публикации №118051401234