Зафарбованi секунди

Я просто  у небо дивитися можу
І жити на колір і смак
Часом очі у бік відводжу
Бо легше для серця так

Для себе можу забути, комусь пробачити
Почати жити повністю для когось
Затримати хвилини і побачити
Почуттів зорепад дня, чи місяця якогось

Я без опіків можу торкатись людей
Де в душі ні ножів, ні зброї
У навушниках слухати стук із грудей
Жити прямо, не шукати дороги легкої

І це лиш просто, щоб падали зорі
Щоб фарби впивались у  дні й секунди
Та скільки в житті ще тих дивних історій
І скільки ще в душу заходимуть люди...


Рецензии