Остановитесь, зеленые листья

           ***
Остановитесь , зеленые листья!
Не оставьте, одинокой стволу...
Остановитесь ,веселые листья!
Неуж, это, благодарность всему?
Остановитесь , безушные листья!
И не смейтесь, над ее слезами...
Остановитесь ,бездушные листья!
Вас ждет лужа... страшными грезами...
         ***

Тухтангиз,тухтангиз, шодон япроклар!
          ***
Тухтангиз,тухтангиз шодон япроклар!
Елгизлик азобин солманг дарахтга!
Тухтангиз,тухтангиз, нодон япроклар!
Шумиди, сиздаги вафолар ахдга?
Тухтангиз, тухтангиз,хиссиз япроклар!
Титраган холидан кулмангиз хумор...
Тухтангиз, тухтангиз, эссиз япроклар!
Билмайсиз, зум уйнаб,булишингиз хор...
      ***


Рецензии