Я совсем не безупречна

Я совсем
Не безупречна,
И наивна,
И беспечна.
Увлекаюсь
Я порой
Счастья
Глупою
Игрой.
Сердца
Мячик
Скачет,
Скачет,
И душа
Так горько
Плачет.
И давление
Растёт.
Жизнь
Покоя
Не даёт.
12 мая 2018 года.


Рецензии