Ю. М. Н
Сьогодні ти осиротів
Сьогодні ти осиротів,
Бо втратив друга і дружину,
Яку любив, боготворив -
Єдину, ніжну, незамінну.
Джерело світла і тепла,
І невичерпної любові.
Завжди підтримкою була,
Бо розуміла з напівслова.
Подякуй долі, що дала
Тобі її - таку єдину,
Що келих щастя берегла,
Кохана, мати, друг, дружина.
І залишила по собі
Прекрасних дочку і онука,
Підтримку по життю тобі,
Любові й щастя запоруку.
Вони - продовження її
На цім прекраснім диво-світі.
Ото ж відкинь печаль, живи,
І вона буде з вами жити,
Допоки житимете ви.
02.05.2018 р.
Свидетельство о публикации №118051205286