***

               
 Про огірки*

   -Мені отой, що самий довгий, огірок кладіть!-
  -Мені давайте отогО  товстОго, як після свята!-
  -А вам якого огірка? Стоїть собі, мовчить!-
 -Мені однаково якого, мені же ж для  салата!-

                Про аиста*

   -Папуля! А я откуда взялся? - - Так аист же принес. Я как увидел, ахнул!-
  -Ну, ты даешь! Вокруг так много девок молодых, а ты зачем-то птичку трахнул!-

                За теракт*

  -Не розумію я, Микола, чому ті терористи не роблять президентам, депутатам,
  політикам усяким гадість?-
  -Тому, що їх теракт повинен визивати у людей глибокий жах, а не нестримну
   радість!-


Рецензии