Ж нка робить св т...

Жінка робить світ
прекрасним


— Кажучи про жінок, ми підходимо  практично:
жінка є для того, щоб робити щось. Ні!
Передовсім має бути інша мета:
жінка приносить щось таке, без чого світ
не буде таким як є.
Вона приносить багатство життя.
 
Також часто говорять, що не вистачає жінок
і що жінки є для того, щоб мити посуд і працювати. Ні!
Жінки для того,
щоб вносити гармонію.
Без жінки
немає гармонії.

Ця жінка вчить
нас ласки, кохання з ніжністю
          і робить світ прекраснішим.
Жінка — це гармонія,
поезія і краса.
Без неї світ не буде таким гарним
і гармонійним, —
наголосив папа.
(З сайту «ДивенСвіт»)


Рецензии