Уцёк
Прагна
Цягне мой жах
Багна.
Цёмна ў вачах
Раптам.
Проста ў нагах
Лягу.
Пойдзем далей!
Не слухай
Галасы ў галаве.
Наглуха -
Як мага больш дзвярэй.
На вуха
Ні слова, цішэй!
Ні гука!
Збегчы зусім.
Далёка
Ад спраў і навін,
Ад крокаў
Людзей і гадзін,
Каб толькі
Ніхто не спыніў
Уцёкі!
Пойдзем далей!
Не слухай
Галасы ў галаве.
Наглуха -
Як мага больш дзвярэй.
На вуха
Ні слова, цішэй!
Ні гука!
22.08.2017
Свидетельство о публикации №118051109361