Дзеркало в ку

     Дзеркало віку
     Поема Павлівська


                Павлу, апостолу Христовому
                з любов’ю й просвітленою гармонією
                присвячується


1

Йди за Христом,
йди паралельно мені:
будь у Вогні!
Пиши у Вогні!
Десятого травня
жасмин зацвітає –
бачиш, що шкіра дівоча
за сонцем
шугає!


Не йти за Христом – це один лиш гріх!..
Чуєш –
і скаже:
«Без неї не можу я жить!!»
Бачиш: майбутній художник –
дрижить!..



Будь у Вогні.
Пиши у Вогні.
Йди за Христом! –
йди
паралельно мені!
Дзеркало віку.
Вік під роздачу!
Не дзеркало тижня.
І це
не холодна чача.


2

немає солодких
гіркі колишні
не ходять так далі
тримаються – за
вертикалі
не дзеркало тижня
опущені виші
не мої –
не збірнеє дзеркало


3

мед робити!
через неситих
через не можу
Боже Всевишній,
Дух Святий – Боже!
так я принижений! –
так дивовижний...



вистеліть перса
виставіть – тижні
чи навпаки
всеодно ви колишні
нектар є чистий



що чоловіку??
що є врочисте –
дзеркало тижня?
мед роблю!!! –
в Дух Святий,
в дзеркало віку


4

гризете всіх всі
світ несе! битись, битись...
внесете в світ
дзеркало –
вам можливість
зцілитись??

10.05.2018
"То ж ті, хто буде спроможний продемонструвати своїми результатами свою інакшість, й стануть новими лідерами." (молодь ще лиш базікає...)


Рецензии