Не вдався перший брудершафт, хоч плач

Не вдався перший брудершафт, хоч плач.
За тим, братерським, першим поцілунком
мав статись другий, іншого ґатунку,
за котрим йдуть слова: «Кричи і плач».

Кричи... І плач... Бо я тобі – не брат.
І я для тебе і не буду братом.
Я буду всю тебе із криком брати
і сліз жіночих віншувать обряд.

Так, нам не вдався перший брудершафт.
Я впевнений: із другим буде краще...
Улюблене сухе червоне наше
ми виплачем – не як сестра і брат...


Рецензии