На витончену вроду мiсяця
мов зачарований, дивлюсь.
Він – світлий... Він – над нами виситься...
Ще мить, і я йому вклонюсь.
А він – простий від часу створення,
хоч – пан поважний, хоч – юнак...
І він не прагне боготворення.
Він світить людям просто так...
Свидетельство о публикации №118051101325