Song 3

(если кому интересно, есть даже музыка для нее, пишите, пришлю. Так же попрошу не судите строго мою грамматику, порой, я ей честно говоря принебрегал себе в пользу, но у меня есть два оправдания, первое - так делают даже носители языка, в куче песен пропускаются всякие артикли или глаголы ту би, второе опр. - это английский, блин! я не владею им в совершенстве)

I wanna break down
I am sorry..
I tired of fucking
Fucking blame

That is the end
The end of story
Forget my address
And even my name


Please baby don't try
Don't try to find me
I don't wanna feel
That fucking pain

All clouds vanish
At last it is sunny
Ten minutes ago
Was fucking rain.


Stop holding this shit,
Beautiful baby!
Don't try to repair
Your personal "love"

You are smart
And gorgeous lady.
You'r watching on others
As though from above.


Рецензии