Имидиз

Алукьнавай къе цlийи югъ,
Дидедиз вун и хьайи югъ .
Арха-хана вахъ галазва,
Кьве чlехи хва вахъ авазва.

Цуьк хьтин руш ва хтулар,
Хьурай метlел вин гудулар.
Мубаракрай хьайи йисар,
Лугьуз жеда мад ви сусар.

Бахтлу кас я вун Бицlидах,
Уьмуьрд юлдаш галай къвалахъ.
Яргъи уьмуьр гуй балайриз,
Багьа кас я вун архайриз.

Вахани ва кьве  стхади,
Мубаракиз  мад архади.
Авурди я  вуна кlвалах,
Ийизва  вал чна  дамах!


Рецензии