Присвячуeться ветеранам ВВВ до Дня Перемоги

Знеболені з часом, та й досі болючі,
З кривавою смугою рани…
Війни  відголоски, страшні і пекучі,
Незламні несуть ветерани.

Часу невблаганного відлік років –
Підкорені сивому плину.
Могутнього  Всесвіту  велич шляхів
Несе уперед, без упину.

Прийшла перемога, і вирвався світ
З  жорстоких  фашизму  обіймів!
Стійкий ветеранів війни моноліт
Піднявся  до  людяних  рівнів.

Опалені вогнищем пекла подій,
Звертаються вкотре до Бога,
Щоб чобіт  чужий  не порушив надій.
І  мирна  вела  нас  дорога.

До миру дорога прокладена нам,
Та тільки земля наша плаче.
Сьогодні достатньо вже втрат і страждань.
Повагою, миром віддячим.

Віддячимо щиро у повсякденні.
Окрасимо смуток воєнних  років.
Нехай не спіткають злидні нужденні!
Сьогодні і завтра, з життєвих шляхів
Достатку,здоров’я і миру  усім!
Щоб  війн  нам  позбутися передусім!


08.05.2018


Рецензии