Вклоняюся низько...

Вклоняюся низько Тобі до землі,
За силу Твою невмиручу.
За блага, небесні, щедроти Твої,
Любов Твою вічно квітучу!

За милість безмірну, що краю нема,
За ласку, тепло і опіку...
За віру, довір*я, правдиві слова,
За світло - від віку до віку!

За поміч, за лагідну душу Твою,
Що від злодіянь визволяє...
За захист - " Спасибі " , Тобі говорю,
Тобі - " Алилуя " , співаю!


Рецензии