Люблю незвичнiсть
Оригінальність в світі щиро поважаю -
Від спілкування з ними побуваю як на святі
Дивлюся, слухаю, любуюся й вивчаю.
Краса врятує любий нам гріховний світ,
Незвичність в нім торує майбуття дороги,
Талант підносить нас усіх і визначає зліт,
Оригінальність, як зразок прийдешнього від Бога.
Нехай співають радісно весняні солов’ї,
Сади цвітуть і творяться незвичнії картини,
Вирує щастя на своїй, оновленій землі,
Життя дарує своїм дітям Ненька - Україна!
7.05. 2018р., Київ
Свидетельство о публикации №118050707323