Дарих жемир

Дарих жемир,жемир захъ вил,
Гатфар туна,зул гъайи заз .
Рикlе твадач,жедач вахъ вил,
Къайи кlвални,фул гъайи заз.

Зун рикlелай  алуд вуна,
Секинвал хуьх на хелветда.
Дердер-гъамар къакъуд вуна,
Яр-дустуни ваз гьуьрметда.

Тамир на къе жув зиллетда,
Кьуд пад вири ачух я ваз.
Таб мецеллаз мад къиллетда,
Къекъвей рекьер палчух я ваз.

Акъатнани мурад кьилиз?
Гьич масадал жемир пехил!
Мензил атlуз ахлад кlвализ,
Йис-сандавай хьуй вун жегьил!


Рецензии