Спокiй лиш в Тобi

Ти переніс тяжкі страждання...
Ти переніс нестерпний біль...
Ти знаєш всі розчарування,
Ти знаєш відчай увесь мій.

До Тебе, Господи, горнуся,
Моя Надіє і Любов.
Поудаляй усі спокуси -
За ВСІ гріхи пролив Ти Кров.

Наповни миром і любов'ю,
Господь і Бог, Спаситель мій,
Моє сердечко. Сум з журбою,
Усі гріхи мої Ти змий,

Загладь мої всі беззаконня-
Я вільна, Господи, в Тобі!
Хоч і кружляє гайвороння
Над головою, Ти ж Бог мій,

Повідганяй його від мене,
Очисть все серце і думки.
Даруй дивитись в чисте Небо.
Нехай наповнить Дух Святий

Мене, всю душу аж по вінця-
Уся Твоя, мій Бог Живий.
Стихає біль, відходить відчай-
Даруєш спокій, Боже мій.

Тобі лиш, Боже, поклоняюсь!
Честь, славу віддаю Тобі!
Надійну я опору маю!
Тобі належу, Боже мій!


Рецензии