When all is dark

When all is dark, obscure, and troubled,
And hope’s like a bird leaving the nest,
Remember that your own star sparkles
Deep in the Milky Way overhead.
***
И когда все мрачно, неясно, мутно,
И надежда птицей летит с гнезда -
Знай, вверху на Млечном ночном распутье
В глубине мерцает твоя звезда.


Рецензии