Попугай
Маша створила "попугая".
Цей шедевр мене вразив
Палітрою кольорів.
Тіні, кольори, відтінки
Виграють в нім без зупинки.
Дзьоба уявно відкриваю –
Крики і слова лунають.
Він, мов кіт, мурчить, нявчить,
А як стане говорить -
Всякі фрази викидає,
Які чує й сам складає.
Щось не так, або невчасно -
Перекривлює домашніх,
Красномовність захищає,
Нашу цноту вберігає.
Таким бачу й уявляю
Я це диво - "попугая".
____________________.
*"Попугай". Акварель.
Картина Маши Борисенко,
12 лет. Фото автора
4.05. 2018 р., Київ
Свидетельство о публикации №118050409490