ПУП
1
Де твій пуп в землі заритий
Мимо волі хочеш жити.
Бо Мала там Батьківщина
Де в землі твоє коріння.
В цім селі ти маєш хату,
Сад стараєшся саджати,
Синів й дочок народжаєш,
До земельки їх привчаєш.
Хоч в столиці всі живуть,
Та всім серцем вони тут.
Гуртом радо приїжджають
Трудяться й відпочивають.
2
Як в столиці з мами скачеш -
Вже не в хату, а на дачу
В вихідні і на свята
Бо не має тут пупА.
В хаті у селі й на дачі
Любо бачить не ледачих,
А ще краще, як з натненням,
З радістю, бажанням, вмінням,
З задоволенням працюють,
Вирощують і все голублять.
З апетитом споживають,
Про життя й природу дбають.
3
Вишні, яблуні і груші
Проникають в їхні душі,
Плодоносять і ростуть,
Бо главенствує тут пуп!
З0.04. 2018р., с. Лозовий Яр
Свидетельство о публикации №118050404966