love is a battlefield...

Оставить — как Есть — Слабость,
Попытаться — что то Изменить — Безумие...

................... both of us knowing —
................... «Love» is a battlefield,
................... we're losing control —
................... will you turn me away?
................... or touch me deep inside...

© Olga Karpilova  «love is a battlefield...»


Рецензии