музика музика вся вище клена...

      *   *   *


І музика – музика
вся вище клена
це все не для мене
чи може для мене
    й вся музика
          й білі прожилки
                беріз


це щастя зелене – й мов хмара зелена
це може є щастя
ця воля
це небо
для неба
й для сліз

29.04.2018


Рецензии