bring it back...

Человек — это То,Что было, за исключением Того, Что — отобрали Окружающие...

................... truth do you hear me,
................... don't try to come near me,
................... I am so tired
................... I sleep through the lie...

© Olga Karpilova  «bring it back...»


Рецензии