Пробач менi, Боже

Пробач, мені чесний і праведний, Боже!
Я визнала помилки, каюсь в гріхах...
Від злих захисти, хто іще допоможе?
Прошу, не карай, відверни смерті страх.

Якщо не Тобі, то кому вірить можна?
Один Ти до світла і істини путь...
Немало у світі зрадливих й безбожних,
Немало і тих, що лихеє несуть.

Пробач мені, Боже, - Ти всім вибачаєш,
Ти любиш однаково, Господе, всіх...
Ти лише відвертості й віри бажаєш,
Щоб плач замінити на радість і сміх!

Ти лише чекаєш в серцях покаяння.
Ти, милостивий, не тримаєш образ...
Закличеш до сповіді і мирування,
Почуєш, прийдеш і врятуєш всіх нас!


Рецензии