Христос вознесеться

    Христос вознесеться
    Поема

1

Яйце-райце
серце неба – наді
            мною
з кріпким носочком
з духм’яною
          пухою!


Христос воскрес!
Воістину воскрес!


Що Син Твій більш
              небес
з важкою поперечиною…
Та Христос воскрес! –
тільки й на світі
                речення!!


Незаперечно
Він ніс її
не заперечать
й незаперечно
то де
більш тривке речення?


Якщо не любов і зречення
    чим же є
    моє серце?
навіть моє забезпечення
бо – дух Небес
     дух Небес
й котиться райце


2

І Він – зразу
викочує
  якийсь вид
    щастя!


3

І ось в моїм серці – празник!
зарази!
пролази! – пролазите?


прокази!
проказите?
140 мільйонів?
а 40 – не сказитесь?
ще 1,5 мільярди китайців?
в вас температура – не підвищиться?
Очистіться!!



Хочете зі словом – із раєм-Ісусом –
                годитись??


А офшори?? – в офшорах
   хочете щастям
    заразитись???


Казитись – сказитись.


Яйце райце
серце неба – наді
            мною
з кріпким носочком
з духм’яною
            пухою!


4

Бризкатиме весь світ
рідким на тебе
а ти вглядайсь в небо



відімкнули ніби значення
лиш з неба
призначення



а ти вглядайсь в небо


треби – то треби
де оживилось у тобі
                небо?
Вийдеш із лісу марнот
а те   найбільше   гляне
                на тебе



Квіт яблунь виціловує
            неба пуху
Люди без Христа
засунулись в дірку,
в глуху.

01.05.2018


Рецензии