Коли, нарештi, склалась справжня пiсня

Коли, нарешті, склалась справжня пісня,
Коли, нарешті, склались до ладу
Усі слова, і кожне має місце,
Про радість ті слова, чи про біду,

Коли слова уже не переставить,
Коли рядки уже не помінять,
Коли ніхто не пнеться ні поправить,
Ні віру у написане віднять,

Лише тоді, тоді душа співає,
І за сльозу не соромно мені,
І відчуваю, що життя – безкрає,
А думка кличе по нові пісні...


Рецензии