Бiлими венами

Білими венами, чорними
Пустими стелями,
Відстань намотує знову
Срібними скелями.
Темно-багряними, вільними п'яними,
Не перестали ми -
Знову п'ємо кров

Боже мій, боже мій, боже мій,
Зможемо, зможем ми
знову піднятись на гору -
Тільки б не впасти в море.

Боже мій, боже мій, боже мій,
Ми не запрошені,
Ми не підкошені,
Темними хмарами не вилітали ми,
не доганяли - поки не встали...

Білими венами сіре ми
Заново стелимо,
Поверх долонями, стукотом в скронях
Знову завмерли, та ми не померли ні

Горе нам - горами знову говорим ми,
Згорені, зморені - вільні, нескорені
Ми не замолені на сині повені
боже ні, боже ні, боже ні...
 Божевільні


Рецензии