Подiляю нiч на катрени
Поділяю ніч на рядки.
Так зручніше вночі для мене –
так наближуються зірки.
Ось – катрен зі смаком зірковим.
Ось – і місячний теж катрен.
Всьому світу – катрен основа.
Ніч в катренах – уже не вмре.
І з катрену почну світанок.
Світлий промінь – святий рядок.
І три крапочки наостанок –
як безмежжя нічних думок...
Свидетельство о публикации №118050106414