Мир, и труд, и май!

Стихотворение Наталии Карпенко
***
Мир, і труд, і май –
Першотравня клич!
Грай, музико, грай,
весну возвелич!

Дружбу возвелич
і трудящих клас,
всіх до миру клич
із широких мас!

Хай добро зроста,
як з води трава,
мрія золота
в серці ожива,

пролетарський дух
з'єднує людей
у могутній круг
з праведних ідей!

Українці, гей,
не збороти нас!
Близько апогей, -
перемоги час!

Хто війни хотів –
згиньте, вороги!
Хай лунає спів, -
мир нам дорогий!

України спів
хай почує світ!
Щастя й миру всім
на багато літ!
             
      Квітень 2017.


Рецензии