***

*   *   *


Звідки ж родом
драми є?
Христос взяв на рамена –
на рам’я
    і я над кущами
         я над кущами
              і над кущами!
й не можу рекомендувати –
тільки елегії
гірні
писати!!


про те, що любов...
про те – що любов...
святая вона
і на все небо –
святая Весна!!


І навіть це я – над
кущами
а де живуть драми?
рамена ж подерті...
рамена то знають –
де живуть драми!

02.04.2018


Рецензии