Эконом

Ми батар руш г1индисхан,
Завариас лархуфг1ан.
Алахун модни кунар,
Вун г1индис атархуфг1ан.

Мегьен кюси цайде нур,
Фи шпаклёвкайг1ан ярхюф.
Сур гяда канта юбкис,
Кумашар гудуркуфган.

Я батар руш бяйва зус?
Исе индийски любоф:
Исе индийски любоф.
Мугудерейс хас тукар!
Эканомдис хас кунар!
Эканомдис хас кунар.

Я батар руш бяйва зус?
Исе индийски любоф:
Исе индийски любоф.
Мугудерейс хас тукар!
Эканомдис хас кунар!
Эканомдис хас кунар.

Ми г1аламат г1индисхан?
Ленинан са классинфхан?
Двацат первый век адиф,
Мидис хабар даахан?

Куц хутурф учил але,
Гинда галстук гинда фурс?
Танбакуйнфе ранг але,
Адахи вас кац ламус!

Е игит бяйда зун вас!
Канда индиски любовь!
Канда индиски любовь.
Вун канда тукар канда,
Ве ужуз дукан канда!
Вун агуб э эконом.

Е игит бяйда зун вас!
Канда индиски любовь!
Канда индиски любовь.
Вун канда тукар канда,
Ве ужуз дукан канда!
Вун агуб э эконом.

Зун вун агай руцая,
Вун вайфайкас руцая.
Акуна вацапин кил,
Уч учикай гургая.

Яда вун фи  журае,
Вун киликай сурнае.
Подругис зе агурай,
Селфи акас шав закай.

Я батар руш бяйва зус?
Исе индийски любоф,
Исе индийски любоф.
Мугудерейс хас тукар!
Эканомдис хас кунар,
Эканомдис хас кунар.

Е игит бяйда зун вас
Канда индиски любовь
Канда индиски любовь
Вун канда тукар канда
Ве ужуз дукан канда
Вун агуб э эконом


Рецензии