Хай Бог даруe долю!

Молюсь за тебе, Україно -
Хай буде кріпким весь твій рід...
Щаслива кожная людина,
Хай береже Господь від бід!

Хай на спокій благословляє,
На мир, добробут і на лад...
Хай все недобре обминає,
Цвіти Вкраїнонько, мов сад!

Молюсь, народ, за твою волю,
Надійне, радісне життя...
Хай Бог дарує тобі долю,
Шлях в світле, ясне майбуття!


Рецензии