Дитинство

Знов дитинство моє
     безтурботне наснилось.
В серці щемом лягло,
     мов на голову сніг.
Стиглим яблуком стрімко
     в траву закотилось
І спинилося біля
     самих моїх ніг.

Серце в грудях мов птах
     у сільці затріпочеться.
Не даси йому ради -
      зупиниться вмить.
І пірнути в дитинство
     так болісно хочеться,
Де дівча довгоногеє
     лугом біжить.
      


Рецензии