Мене навчило...

Мене навчило, - я повчу -
Повірте, щиро, Богу...
Він дасть любові досхочу,
Він вкаже вам дорогу!

Від злих і лютих, вас, спасе,
Пробачить вам провини...
Він спокій, радість принесе
До вашої родини!

Врятує душу від туги,
Відверне від спокуси...
Помер за наші, Він, гріхи -
Господній Син Ісусе!

Моліться, люди, до небес -
Просіть благословіння...
Він був розп*ятий і воскрес,
Для нашого спасіння!


Рецензии