Стали люди злii...
Стали люди злії, чекають Месії,
В нашій Україні, та у вашій Росії.
Може досить брате, з нами воювати,
На нашім Донбасі, людей убивати.
Може треба просто тобі повинитись,
За те, що в Україні, змогли появитись.
Та тільки, не з миром, а усе з війною,
Не буде так брате, миру в нас, з тобою.
Маємо дуже довго, ми спільне коріння,
Та вас всіх багато і все не те насіння.
Хіба ж було можна, той Крим віджимати,
Чи нам вас терпіти і тільки докоряти?
Хіба це нам поможе, коли все негоже,
Колись вам просвітліє, нехай Господь поможе!
А поки що, досить! Пора війну кінчати!
Я не прошу! Вимагаю, я у тебе брате!
Бо у твоїй сторонці, теж щастя не буде,
Коли вами правлять, одні лихії люди…
06:40.14.04.2018.
Свидетельство о публикации №118042706953
«Я такий великий, мене знають всюди.
Можу нафту й газ я всюди продавати,
Можу навіть в брата шмат землі забрати».
Не хвалися, брате, ділами лихими,
Пам’ятай, що стали ми тепер чужими,
І коли ж самого будуть шматувати,
Бувший брат не прийде тобі помагати!
Владимир Мишурский 12.10.2018 14:16 Заявить о нарушении