Рифмоплётство international

ДивлЮсь на полОтно, тай дУму гадаю...
Що ж це придУмать... чогО не хватАє...?
Думка моя десь далЕко стрибАє,
пЕнзлика міцно в руцІ я тримАю.

ПЕнзликом зараз їЇ я впіймАю,
На полотнІ ми завзЯто погрАєм.
ФАрбами зручно нехай тут лягАє,
дУмку надхнЕнням свою огортАю...

#############################

Ось я малЮю... від краю до крАю...
Думка і пЕнзлик мені помагАють.
ФАрби все гарно нехАй оформлЯють.
А глядачІв я привІтом вітАю!

________________________________________________

Сижу над холстОм я... и мЫсль ожидаю...
Что же придУмать... чего не хватАает..?
КИсточку крепко рукАми держУ,
С ней на охОту за мЫслью идУ.

Я ее всЁ ж непремЕнно поймАю,
И на рисУнке мы здесь поигрАем.
КрАсками мысль на холсте положУ,
ПУсть прилетАет, я подождУ.

#################################

Вот я рисУю от крАя до крАя,
Кисточка с мыслью мнЕ помогАют.
КрАски красИво все оформлЯют,
А всем кто вИдит, привЕт улетАет!!!!!


Рецензии