Дякую, Господи Боже...

Дякую, Господи Боже, Тобі -
За милосердя Твоє і величність.
Що не зоставив загинуть в журбі, -
Шлю ці слова я до Тебе у вічність.

Славлю могутність і волю Твою,
Силу безмежную Духа Святого...
Дякую, щиро, Тобі за сім*ю,
Що не уникнув прохання Ти мого.

Дякую, Мати Маріє, моя -
За присвятого Спасителя Сина...
Хай ця відверта подяка моя,
До Ваших душ безгріховних долине!


Рецензии