Тобi, Богородице, пiсню спiваю

О, Матінко Божа, Пречистая, мила!
Вклоняюся низько Тобі до землі,
За те, що нам спаса Христа породила,
В любові зносила, в душевнім теплі.

Тобі, Богородице, пісню співаю.
Молю, найчеснішая, не обійди...
Я серце, Царице, Тобі відкриваю,
Прошу, не цурайся, Маріє, ввійди!

О, Діво Преславная, дай мені сили,
Терпіння, наснаги і радості дай...
Від зла відведи, заступи і помилуй,
У Царстві Небеснім, нас сиріт, згадай!


Рецензии