Чы мни ны стыдно, шо жывый щэ,

А на усадьбы всэ гные?

Мы знаем все, что нас схоронят.
А вот когда? Куда і где?
Бо я во відел счас но только,
Как здорово попу каль цэркв.

Мы всі бо ж, шо, одны но тёлкы,
Шо раптом здохлы дэся ексь.
Погэтому покоjся, тётя,
О там от!.. каля Васыле.

Бам-бам! Бо j, мабуть, ты цылковыj.
А ну-ка, падла, марш отсель!
І, да, мы будымо здоровшы,
Ек на могылах ны j цвытэj.

А я вот думаю, каль дома
Шоб схоронылы вы мынэ.
Бо но товді до вас доjшов бы щ.
А так?.. пошлы вытэ до тэщ.

Вот я тут гондэ ріжу дрова
Ужэ послідны: са j хлывэj.
Ну, шоб осталоса но ж полэ
Да на ёму хоть с пар вЮнкэj.

А вун ля мні о тоj здоровыj:
А ну іды сюда хутчэj!
Бо раз ны грав ты нам учора,
То быстро пры баяна к чэрть.

Ну, я ж музыка, можэ, тоj щэ.
І залуплю вам полёк с 7.
Да с выходом цыганку в морду.
Бо шо сфарганю щэ ва в сне.

О так і думають навокал:
Мол, раз ты но 1 жывэш,
То хто шэ бороді поможэ
Хоте б прыбратысь до доще.

..літаj, пушынка, каль мынэ!
Я ж дуб во на селе


Рецензии