КО ОН СЪ ТЪРУ УК ЦИ ИЯ!!!

БУ УК ВИ ЦА Аа!!!...

   -  СЪ БО ОР НИ ИК -  СИ ИМ ВО ЛО ОВ!!!... -

   -  НО ОО - ЕС ТЬ - Ее ЩЁ Ёё!!!... - ГЪРА Аа МО ТА Аа!!!... -

НА Аа -  НО ОТ НО ОМ - СЪ ТА Аа НЕ!!!...

   -  ОО НА Аа!!!... -  ПИ Ии СА НА Аа!!!... -

   -  ВЪ -  НЕ ЕЙ!!!...  СЪКЪРЫ Ыы ТА Аа!!!... - КО ОН СЪ ТЪРУ УК ЦИ ИЯ!!!... -

      ИЯ

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      ТА -  ГЪРЯДУ ЩЕЕ

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

      МО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  МЫ ЫС ЛИ(М)

    ГЪРА -  СЪВЕ ТА(РА)  ДЕ ЕЙ СЪ ТЪВО(ГЪ)

      ИЯ -  ИС КЪРА(Я)  НИ ИТЬ(И)

      ЦИ -  НИ ИТЬ(И)   ЦЕ ЕЛИ(Ц)

      УК -  ПО ОС ЛА Аа НИ ИЕ

    ТЪРУ -  ПЪРА АВ ДА

      СЪ -  СЪ ВЯ Яя ЗЬ

      ОН -  СЪВЕ ЕТ ЛЫЕ  ДУШИ(НО)  ТА АМ

      КО -  КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА АТ

 


Рецензии