Навчи Iсусе...

Навчи, Ісусе, нас терпіти
І буть покорними людьми.
Любить, прощать. І розуміти -
Закони праведні Твої.

Марію матір прославляти,
Тебе хвалити повсякчас...
Поваги серце, повне, мати, -
Бо Ти, Син Божий, світ весь спас!

Навчи життя своє цінити,
До ближніх гніву не тримать...
Діла, лиш, корисні творити,
Тебе, Спаситель, величать!


Рецензии