рра x

 Жэ –сьВИ.. (б)
          Би-РЕ__миннНАййа
                ДИ___
 Ф_канСЕрв_внаМ_..БА!__нннке
                МИ!Р/СиДE___сса....
/ С "ххаЗЯЙй_кайй  И__ньньдий"
                -фьфьПE__рри-ДИ___,
  пaдЧЁ___ррН_ымм
                РО!!___ДжеРo__м_ /
                "Пррра(x)ГРЕ!___сса"

ф/П


Рецензии